Andreas Strands Web Verden

Linker
 • CV
 • Huseby Komp.
 • Oslonett AS
 • Svada.com

  Svada.com er et domene som jeg deler med Alf, og som Kristian er så snill å ha på sin server.

  Som navnet sier, er ikke Svada.com ment å være i nærheten av noe seriøst. Her har vi muligheten til † legge inn alt mulig tull og tøys, og ellers ha det rimelig gøy samtidig.


  The Coranto

  Internettutgave av et avisprosjekt på journalistikklinja ved Teesside University, våren 1998.

  Papirutgaven av avisen var i A3 størrelse på 22 sider. Foruten å hjelpe andre med billedskanning, fotografering, PageMaker etc, lagde jeg også denne web-baserte utgaven. Mye jobb, men jeg fikk da en god karakter for strevet også!


  Spansk-Norsk Handelskammer

  Oppdrag for Oslonett AS.

  Sidene til SNHK inneholder informasjon om Handelskammeret, alt ifra aktiviteter til en side med masse linker og medlemsliste. I tillegg er det både gjestebok, reklame, samt sidene på spansk.


  Hjemmeside

  Min egen hjemmeside inkludert Mitt Virtuelle Fotoalbum.

  Alle med litt respekt for seg selv (?) har egen hjemmeside på Internett. Men foruten å fortelle om meg selv, venner og familie, har jeg også lagt ut fotoalbumet mitt på nettet. På denne måten kan flere se bildene mine, enn om de hadde kun stått i et nedstøvet album.


  WebLOS

  En egenprodusert DOS basert nett- og mailleser.

  Alle programmer med litt respekt for seg selv har også en webside. Og når man lager en nettleser, er dette bortimot et must. Jeg blir nok aldri helt ferdig med hverken selve programmet eller disse websidene. Jaja.


  Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre websidene jeg lager tilgjengelig for det størst mulige publikum. Eksempelvis har jeg oversatt alle sidene på hjemmesiden min til engelsk slik at mine engelskspråklige venner og familie også kan få glede av dem. Selve HTML-kodingen gjør jeg som oftest for hånd, da jeg f›ler dette gir et best mulig kontroll over resultatet. For å hjelpe meg i dette arbeidet, har jeg laget et Perl-skript som tar seg av mye av kodingen. Spesielt gunnstig er dette på st›re prosjekter, som f.eks. Coranto-prosjektet.

  Under utvikling:


  E-mail: Andreas Strand, 1998.